Web Analytics Made Easy - Statcounter

هیات وزیران ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۰ با تعیین ۱۶ میلیون ریال به‌عنوان پاداش پایان سال ۱۴۰۰ کارکنان و بازنشستگان دولت، مقرر کرد مبلغ ۴ میلیون ریال برای همسر و برای هر فرزند تحت تکفل نیز یک میلیون و ۵۰۰ هزار ریال به عنوان کمک‌هزینه خانواده‌ پرداخت شود.

به مشمولان این تصویب‌نامه که براساس قوانین و مقررات مربوط از کمک هزینه عائله‌مندی و اولاد برخوردار هستند، علاوه بر مبلغ عیدی موضوع مصوبه، در راستای حمایت از خانواده و سیاست‌های کلی خانواده در چارچوب اعتبارات قانونی به کارکنان متاهل مشمول کمک‌هزینه عائله‌مندی و حق اولاد ۴۰۰ هزارتومان و به ازای هر فرزند تحت تکفل هم۱۵۰ هزار تومان پرداخت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان تامین اجتماعی نیز هرساله میزان عیدی تعیین شده از سوی هیات وزیران را به مستمری بگیران تحت پوشش خود پرداخت می کند که امسال نیز مبلغ تعیین شده برای حدود چهار میلیون مستمری بگیر تخصیص داده شد و طی ۲ روز کاری در ۷ و ۸ اسفند ماه به این افراد پرداخت کرد که البته مزایای حمایت از خانواده (عائله‌مندی و اولاد) برای افراد دارای شرایط براساس ضوابط مقرر، نیز به حساب آنان واریز شد.

به همین منظور ناهید حیدری مدیرکل امور مستمری‌های سازمان تامین اجتماعی تصریح کرد: هیات وزیران در تاریخ  ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۰ با تعیین ۱۶ میلیون ریال به‌عنوان پاداش پایان سال ۱۴۰۰ کارکنان  دولت و مستمری بگیران، مقرر کرد به مشمولان این تصویب‌نامه که براساس قوانین و مقررات مربوط از کمک هزینه عائله‌مندی و اولاد برخوردار هستند، علاوه بر مبلغ عیدی موضوع مصوبه، در راستای حمایت از خانواده و سیاست‌های کلی خانواده در چارچوب اعتبارات قانونی به کارکنان متاهل مشمول کمک‌هزینه عائله‌مندی ۴۰۰ هزارتومان و به ازای هر فرزند تحت تکفل هم۱۵۰هزار تومان  هزینه حق اولاد پرداخت کند.

مدیرکل امور مستمری‌های سازمان تامین اجتماعی گفت: براساس آمارهای موجود اکنون حدود ۴ میلیون مستمری بگیر تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی است که به همین دلیل در ۲۷ بهمن سال جاری  و براساس تصویب نامه هیات وزیران، مبلغ عیدی این افراد ابلاغ شد.

پرداخت نشدن عیدی کمتر از یک درصد مستمری بگیران

مدیرکل امور مستمری‌های سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه تمام تلاش این سازمان پرداخت به موقع عیدی مستمری بگیران است، اظهار داشت: ممکن است چنانچه هریک از مستمری بگیران به هر دلیلی تاکنون عیدی ۱۴۰۰ خود را دریافت نکرده باشند می‌توانند از طریق سامانه ارتباطات مردمی سازمان تامین اجتماعی با شماره تلفن  ۱۴۲۰  یا مراجعه حضوری به شعبه پرداخت کننده مستمری خود، ‌ علت پرداخت نشدن عیدی خود را پیگیری کنند.

وی اظهار داشت: به همین منظور لازم است که مستمری بگیران اطلاعات خود را در اختیار همکاران سازمان تامین اجتماعی قرار دهند تا این تعداد محدود افرادی که هنوز عیدی نگرفته‌اند، نسبت به پرداخت عیدی آنها هم اقدام شود.

وی با اشاره به اینکه البته سازمان تامین اجتماعی به صورت جدی برای این تعداد اندک افرادی که هنوز عیدی خود را دریافت نکرده‌اند، برنامه ریزی لازم دارد، تصریح کرد: تامین اجتماعی در واقع می‌توان گفت که ۱۰۰ درصد عیدی مستمری بگیران را پرداخت کرده است و شاید یک درصد این  افراد هنوز موفق به دریافت عیدی خود نشده  باشند.

حیدری با بیان اینکه ممکن است تکمیل نبودن اطلاعات پرونده های  مستمری بگیران یکی از دلایل پرداخت نشدن عیدی و مزایای مصوبه هیات دولت باشد، ‌ اظهار داشت: به همین منظور لازم است که مستمری بگیران مذکور در اسرع وقت نسبت به تکمیل اطلاعات و مدارک خود اقدام نمایند تا پرداخت عیدی در اولین فرصت پس از تکمیل اطلاعات ایشان و ارایه مدارک لازم پرداختی آنها  انجام شود.   

۹۲ درصد از مستمری بگیران عیدی خود را به همراه مبالغ حمایت از خانواده دریافت کردند

مدیرکل امور مستمری‌های سازمان تامین اجتماعی گفت: در مجموع۹۲ درصد از مستمری بگیران عیدی خود را به همراه مبالغ حمایت از خانواده (عائله مندی یا حق اولاد ویا هر دو این  مزایا) دریافت کرده‌اند و در مجموع هشت درصد از مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی با توجه به مصوبه مذکو،   صرفا مبلغ عیدی را دریافت کرده‌اند.

حیدری ادامه داد: در مجموع هشت درصد پرداختی‌های مروبط به مستمری افراد مستمری بگیر امسال سازمان تامین اجتماعی فقط عیدی بوده است.

براساس آمار سازمان تامین اجتماعی بیش  از ۱۴ میلیون و ۵۱۵ هزار نفر بیمه شده  اصلی  تحت پوشش تامین اجتماعی هستند که در مجموع  ۴۳ میلیون بیمه شده این سازمان از خدمات درمانی تامین اجتماعی بهره‌مند هستند.

در بخش حوزه درمان مستقیم تعداد ۳۸۵ مرکز درمانی ملکی شامل ۷۰ بیمارستان، پنج مرکز جراحی محدود و ۳۱۰ درمانگاه و پلی‌کلینیک خدمات درمانی به بیمه‌شدگان ارایه می‌کنند./منبع: ایرنا

منبع: فردا

کلیدواژه: زنان سرپرست خانوار عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی کمک هزینه عائله مندی حمایت از خانواده مستمری بگیران عائله مندی هیات وزیران عیدی خود مبلغ عیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۹۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام

مهران محربیان، معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی درباره گلایه مردم از ساز و کار اعتبار سنجی بانک‌ها مبنی بر اینکه حتی با یک روز تاخیر در پرداخت اقساط، رتبه اعتبار سنجی آن‌ها به طور قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند در حالیکه ممکن است اقشاری مانند کارگران با تاخیر حقوق و دستمزد خود را از کارفرما دریافت کنند، اظهار داشت: مدل جدید اعتبار سنجی بانک‌ها هنوز به اجرا نرسیده و با اجرای مدل جدید نحوه امتیازدهی به افراد تغییر کرد و در مدل جدید رفتار افراد در پرداخت اقساط تنها یک بخش از اعتبارسنجی است. در حالی که در مدل فعلی تقریبا عمده امتیازدهی براساس رفتار افراد در پرداخت اقساط است و هر فردی که پرداخت به موقع نداشته باشد به رتبه پایین‌تر تنزل پیدا می‌کند.

به گزارش ایلنا، وی با بیان اینکه در مدل جدید تمام این موضوعات دیده شده، گفت: در مدل جدید اعتبارسنجی عوامل دیگری در رتبه دهی موثر خواهد بود و عواملی که در این مرحله اضافه می‌شود سابقه محکومیت‌های مالی است.

معاون بانک مرکزی تاکید کرد: همچنین از موضوعات جدید در مدل اعتبار سنجی صدک بندی یارانه‌ها است و از این پس افرادی که برای دریافت یارانه اعلام می‌کنند از دهک‌های پایین جامعه هستند دیگر نمی‌توانند وام بانکی با اعداد و ارقام بالا را دریافت کنند به عبارت دیگر سقف تسهیلات برای افراد با اطلاعات صدک بندی یارانه‌ها تعیین می‌شود.

محرمیان ادامه داد: در مدل جدید موضوعات مالیاتی، جرایم رانندگی، نحوه رفع تعهدات ارزی و سایر موضوعات مورد نظر در شبکه بانکی اضافه خواهد شد و در مدل جدید رتبه بندی بسیار دقیق‌تر شده است.

وی در پاسخ به این سوال که مردم برای اصلاح رتبه خود در اعتبار سنجی باید چه اقدامی انجام دهند آیا پرداخت یک قسط زودتر به اصلاح رتبه کمک خواهد کرد، اظهار داشت: در مدل جدید تمام این موضوعات دیده شده و امسال هم این مدل جدید علمیاتی خواهد شد، در مدل فعلی هم مردم اگر در سررسید اقساط تسهیلات را بپردازند می‌توانند از کاهش رتبه جلوگیری کنند، اما اینکه برای اصلاح رتبه اقساط یک ماه زودتر پرداخت شود، اثرگذار نیست و نمی‌تواند توصیه درستی باشد.

محرمیان در پاسخ به این سوال که آیا در مدل جدید اعتبار سنجی رفتار افراد در پرداخت قبوض در نظر گرفته می‌شود، افزود: در این مرحله فعلا رفتار مردم در پرداخت قبوض و پرداخت به موقع یا با تاخیر قبوض در نظر گرفته نمی‌شود.

دیگر خبرها

  • صدور فیش‌های حقوقی جدید بازنشستگان +جزئیات میزان افزایش
  • هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • توصیه به یارانه‌بگیران؛ چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • اختتامیه بیست ویکمین المپیاد کوهنوردی کارکنان سازمان تامین اجتماعی
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • اختتامیه ۲۱ المپیاد کوهنوردی کارکنان سازمان تامین اجتماعی در سی سخت