Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-06@06:19:58 GMT

کدام زنان سرپرست خانوار عیدی می گیرند؟

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۷۸۶۴۵

کدام زنان سرپرست خانوار عیدی می گیرند؟

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، هیات وزیران ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۰ با تعیین ۱۶ میلیون ریال به‌عنوان پاداش پایان سال ۱۴۰۰ کارکنان و بازنشستگان دولت، مقرر کرد مبلغ ۴ میلیون ریال برای همسر و برای هر فرزند تحت تکفل نیز یک میلیون و ۵۰۰ هزار ریال به عنوان کمک‌هزینه خانواده‌ پرداخت شود.

به مشمولان این تصویب‌نامه که براساس قوانین و مقررات مربوط از کمک هزینه عائله‌مندی و اولاد برخوردار هستند، علاوه بر مبلغ عیدی موضوع مصوبه، در راستای حمایت از خانواده و سیاست‌های کلی خانواده در چارچوب اعتبارات قانونی به کارکنان متاهل مشمول کمک‌هزینه عائله‌مندی و حق اولاد ۴۰۰ هزارتومان و به ازای هر فرزند تحت تکفل هم۱۵۰ هزار تومان پرداخت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان تامین اجتماعی نیز هرساله میزان عیدی تعیین شده از سوی هیات وزیران را به مستمری بگیران تحت پوشش خود پرداخت می کند که امسال نیز مبلغ تعیین شده برای حدود چهار میلیون مستمری بگیر تخصیص داده شد و طی ۲ روز کاری در ۷ و ۸ اسفند ماه به این افراد پرداخت کرد که البته مزایای حمایت از خانواده (عائله‌مندی و اولاد) برای افراد دارای شرایط براساس ضوابط مقرر، نیز به حساب آنان واریز شد.

به همین منظور ناهید حیدری مدیرکل امور مستمری‌های سازمان تامین اجتماعی تصریح کرد: هیات وزیران در تاریخ  ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۰ با تعیین ۱۶ میلیون ریال به‌عنوان پاداش پایان سال ۱۴۰۰ کارکنان  دولت و مستمری بگیران، مقرر کرد به مشمولان این تصویب‌نامه که براساس قوانین و مقررات مربوط از کمک هزینه عائله‌مندی و اولاد برخوردار هستند، علاوه بر مبلغ عیدی موضوع مصوبه، در راستای حمایت از خانواده و سیاست‌های کلی خانواده در چارچوب اعتبارات قانونی به کارکنان متاهل مشمول کمک‌هزینه عائله‌مندی ۴۰۰ هزارتومان و به ازای هر فرزند تحت تکفل هم۱۵۰هزار تومان  هزینه حق اولاد پرداخت کند.

مدیرکل امور مستمری‌های سازمان تامین اجتماعی گفت: براساس آمارهای موجود اکنون حدود ۴ میلیون مستمری بگیر تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی است که به همین دلیل در ۲۷ بهمن سال جاری  و براساس تصویب نامه هیات وزیران، مبلغ عیدی این افراد ابلاغ شد.

پرداخت نشدن عیدی کمتر از یک درصد مستمری بگیران

مدیرکل امور مستمری‌های سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه تمام تلاش این سازمان پرداخت به موقع عیدی مستمری بگیران است، اظهار داشت: ممکن است چنانچه هریک از مستمری بگیران به هر دلیلی تاکنون عیدی ۱۴۰۰ خود را دریافت نکرده باشند می‌توانند از طریق سامانه ارتباطات مردمی سازمان تامین اجتماعی با شماره تلفن  ۱۴۲۰  یا مراجعه حضوری به شعبه پرداخت کننده مستمری خود، ‌ علت پرداخت نشدن عیدی خود را پیگیری کنند.

وی اظهار داشت: به همین منظور لازم است که مستمری بگیران اطلاعات خود را در اختیار همکاران سازمان تامین اجتماعی قرار دهند تا این تعداد محدود افرادی که هنوز عیدی نگرفته‌اند، نسبت به پرداخت عیدی آنها هم اقدام شود.

وی با اشاره به اینکه البته سازمان تامین اجتماعی به صورت جدی برای این تعداد اندک افرادی که هنوز عیدی خود را دریافت نکرده‌اند، برنامه ریزی لازم دارد، تصریح کرد: تامین اجتماعی در واقع می‌توان گفت که ۱۰۰ درصد عیدی مستمری بگیران را پرداخت کرده است و شاید یک درصد این  افراد هنوز موفق به دریافت عیدی خود نشده  باشند.

حیدری با بیان اینکه ممکن است تکمیل نبودن اطلاعات پرونده های  مستمری بگیران یکی از دلایل پرداخت نشدن عیدی و مزایای مصوبه هیات دولت باشد، ‌ اظهار داشت: به همین منظور لازم است که مستمری بگیران مذکور در اسرع وقت نسبت به تکمیل اطلاعات و مدارک خود اقدام نمایند تا پرداخت عیدی در اولین فرصت پس از تکمیل اطلاعات ایشان و ارایه مدارک لازم پرداختی آنها  انجام شود.   

۹۲ درصد از مستمری بگیران عیدی خود را به همراه مبالغ حمایت از خانواده دریافت کردند

مدیرکل امور مستمری‌های سازمان تامین اجتماعی گفت: در مجموع۹۲ درصد از مستمری بگیران عیدی خود را به همراه مبالغ حمایت از خانواده (عائله مندی یا حق اولاد ویا هر دو این  مزایا) دریافت کرده‌اند و در مجموع هشت درصد از مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی با توجه به مصوبه مذکو،   صرفا مبلغ عیدی را دریافت کرده‌اند.

حیدری ادامه داد: در مجموع هشت درصد پرداختی‌های مروبط به مستمری افراد مستمری بگیر امسال سازمان تامین اجتماعی فقط عیدی بوده است.

براساس آمار سازمان تامین اجتماعی بیش  از ۱۴ میلیون و ۵۱۵ هزار نفر بیمه شده  اصلی  تحت پوشش تامین اجتماعی هستند که در مجموع  ۴۳ میلیون بیمه شده این سازمان از خدمات درمانی تامین اجتماعی بهره‌مند هستند.

در بخش حوزه درمان مستقیم تعداد ۳۸۵ مرکز درمانی ملکی شامل ۷۰ بیمارستان، پنج مرکز جراحی محدود و ۳۱۰ درمانگاه و پلی‌کلینیک خدمات درمانی به بیمه‌شدگان ارایه می‌کنند.

منبع: ایرنا اخبار مرتبط ۱۹:۵۷:۳۹ بیمه‌شدگان تامین‌اجتماعی بدون دفترچه به پزشک مراجعه کنند ۱۴:۳۷:۵۴ تشریح نحوه رسیدگی به امور بیمه شدگان تامین اجتماعی ۱۸:۲۸:۳۵ آغاز پرداخت عیدی مستمری‌بگیران از امروز ۱۳:۰۴:۳۱ آخرین وضعیت بدهی دولت به تامین اجتماعی ۰۹:۴۶:۳۸ چگونه از بیمه فراگیر خانواده ایرانی استفاده کنیم؟ ۱۲:۲۳:۲۹ فوری/ ۴ میلیون بازنشسته عیدی گرفتند!

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تامین اجتماعی سازمان تامین اجتماعی عیدی زنان سرپرست خانوار بیمه شدگان کمک هزینه عائله مندی مستمری بگیران حمایت از خانواده عائله مندی هیات وزیران عیدی خود مبلغ عیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۸۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح دانشگاه تهران درباره بهره مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران، متن توضیح روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به این شرح است:

باسمه تعالی

در پی انتشار هدفمند برخی اخبار در خصوص انتصابات صورت گرفته در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به استحضار عموم دانشگاهیان می‌رساند که دانشکده علوم خانواده با هدف تأمین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است. برای تحقق اهداف مذکور، شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده تشکیل گردیده است که برخی از کارکردهای مورد انتظار این شورا عبارتند از:

• سیاستگذاری و نیازسنجی برای جذب هیأت علمی دانشکده بر اساس سیاست‌ها و استانداردهای دانشگاه تهران؛

• تعیین راهبردها برای متمرکزسازی و ایجاد پایگاه علمی، پژوهشی، تخصصی و همچنین اجرایی در راستای بهبود نقش‌پذیری خانواده در نظام اجتماعی در قالب نگرش خانواده به مثابه بنیان اجتماع.

• تجمیع میان رشتگی‌های موجود در حوزه مطالعات خانواده و رشته‌های مشابه

• زیست بوم‌سازی و توسعه چندبعدی فعالیت‌های مرتبط با خانواده، زنان و جمعیت

• توسعه مطالعات میان رشتگی با هدف قرار دادن محور سلامت خانواده از منظرهای سلامت اجتماعی، سلامت جسمی، روحی، معنوی و فکری

• طراحی الگوهای علمی و نهادهای پژوهشی برای توسعه و ارتقای شاخص‌های رفاه اجتماعی بر پایه و محوریت خانواده

• تقویت مشارکت اجتماعی خانواده محور و زنان در مواردی همچون نوآوری، کارآفرینی، اقتصاد خانواده محور و کارآفرینی مبتنی بر مشارکت خانواده

• طراحی سازوکارها و برنامه‌ها به‌منظور مشارکت فعال و پویا در حوزه مسائل و چالش‌های مرتبط با خانواده

• طراحی سازوکارهای عملیاتی به‌منظور پرورش و ارتقای شایستگی‌های پژوهشگران کوشا در حوزه خانواده

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده مرکب از اعضایی با شخصیت حقوقی و حقیقی است که برخی از اعضای حقوقی آن عبارتند از:

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر انسیه خزعلی)

دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر جمیله علم الهدی)

دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر فهیمه فرهمند پور)

مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (خانم دکتر فخرالسادات نصیری)

مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه تهران (خانم دکتر فاطمه یزدیان)

علاوه بر شخصیت‌های حقوقی مذکور، برخی شخصیت‌های علمی و دانشگاهی فعال در حوزه زنان و خانواده از دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های ایران و جهان نیز عضو حقیقی شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده هستند که توسط رئیس دانشگاه تهران منصوب شده و یا خواهند شد.

همچنین دانشکده علوم خانواده به منظور تحقق مطالبه رئیس محترم دانشگاه تهران جهت ایفای نقش محوری در زمینه فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و حل مسائل حوزه زنان و خانواده در کشور، علاوه بر جذب اعضای هیأت علمی جوان، از ظرفیت استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه‌های مختلف که دارای تخصص‌های مرتبط با رشته‌ها و گروه‌های آموزشی این دانشکده هستند، به صورت استاد وابسته بهره خواهد برد.

کد خبر 6095570

دیگر خبرها

  • صدور فیش‌های حقوقی جدید بازنشستگان +جزئیات میزان افزایش
  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • توصیه به یارانه‌بگیران؛ چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر
  • توضیح دانشگاه تهران درباره بهره مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی
  • واکنش دانشگاه تهران به حواشی برخی انتصابات در دانشکده خانواده