Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر گفت: زمان پرداخت عیدی مستمری بگیران اعلام شد.
به گزارش مرکز روابط عمومی وزارت تعاون، کار و رفاهاجتماعی به نقل از روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر،" علی شیرکانی" در نشست خبری امروز خود با اصحاب رسانه، با بیان اینکه امسال به دلیل شیوع کروناآغاز خوبی در جذب بیمه شدگان صندوق نداشتیم، گفت: از آنجایی که یکی از اصلی ترینابزارهای عضویت افراد در صندوق حضور چهره به چهره در روستاها است، متاسفانه در سهماهه اول سال این فرایند مختل شد اما خوشبختانه با جایگزین شدن روش های دیگر در سهماهه دوم و سوم سال توانستیم نه تنها به روند سابق برگردیم بلکه آمارهای بسیاررضایت‌بخشی را داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیدواریم که باوجود کرونا با اتخاذ تدابیر و اصلاحفرایندها، یکی از بهترین سال های عملکردی صندوق را درپیش داشته باشیم.
هدف از همسان سازی مستمری‌ها
شیرکانی با اشاره به همسان سازی مستمری‌ها در صندوق بیمهاجتماعی همسان سازی را اینگونه تشریح کرد: همسان سازی مستمری یعنی افرادی که در سال‌های گذشته در یکسطح و جایگاهی بازنشسته شده‌اند با کسی که امسال در همان سطح بازنشسته می‌شود حقوقیکسان دریافت کنند. همسان سازی را از ابتدای سال محاسبه کردیم و مابه التفاوت آن رانیز پرداخت کردیم.
وی علت اختلاف در دریافت مستمری افراد را بیشتر بودنسرعت رشد حقوق از سرعت رشد مستمری بیان کرد که موجب ایجاد شکاف در مستمری‌ها می‌شود.
شیرکانی با تاکید بر اینکه همسان‌سازی باید هر چندسالصورت بگیرد تا فاصله دریافتی‌ها زیاد نشود ادامه داد: به دلیل اینکه این فاصله واختلاف بعد از مدتی آزاردهنده می‌شود ما همسان سازی واقعی را در میزان مستمریهارقم زدیم، به عنوان مثال کسی که در دو سال مختلف در یک سطح بیمه‌ای بازنشسته شدهباشد از امسال مستمری یکسانی دریافت خواهد کرد.
درحال تدوین آیین نامه اجرایی درخصوص نقل و انتقال سوابقبیمه‌ای هستیم
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی درخصوص نقل و انتقال سوابقبیمه‌ای نیز گفت: بر طبق قانون نقل و انتقال حق بیمه یا بازنشستگی مصوب سال 1365 وآیین نامه اجرایی مربوط در صندوق انجام می‌شد اما نیاز بود که اصلاحات لازم درآیین نامه و مجوزهای قانونی انجام شود که با پیگیری‌های انجام شده محقق شد.
وی افزود: در این خصوص مصوبه شورای عالی رفاه را باامضای رئیس جمهور دریافت و اخیرا ابلاغ شده است که درحال حاضر در حال تدوین آییننامه اجرایی آن در دو صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر و سازمانتامین اجتماعی هستیم.
پوشش بیمه‌ای برای1.4 میلیون خانوار روستایی در سال جاری
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایربا اشاره به طرح پوشش بیمه ای یک میلیون و 400 هزار روستایی که در سال جاری انجام شد، گفت: برطبق اینطرح نیز مقرر شده است که دولت تا 5 سال از روستاییان و عشایری که توان پرداخت حقبیمه خود را ندارند حمایت کند تا تحت پوشش بیمه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان،روستاییان و عشایر قرار گیرند. مشمولان این طرح عمدتا خانوارهای تحت پوشش نهادهایحمایتی، قالیبافان، فعالان صنایع دستی هستند و به همین منظور تفاهمنامه‌های مختلفینیز با سازمان های مربوطه به امضا رسیده است.
وی افزود: تاکنون 900 هزار نفر شناسایی و ثبت شده اند و منتظر هستیم تاسازمان برنامه و بودجه، بودجه مورد نیاز را تخصیص دهد و به محض آنکه این اتفاقافتاد، در گام اول این افراد تحت پوشش صندوق قرار خواهند گرفت. در مراحل بعدی نیز یکمیلیون و 400 هزار نفر به طور کامل تحت پوشش خواهند بود.
به گفته شیرکانی در حال حاضر دو میلیون نفر عضو صندوق بیمه اجتماعی هستند که از این میزان حدود یک میلیونو 300 هزار بیمه شده فعال هستند، این اختلاف ناشی از آن ست که افراد یا تحت پوشش بیمه صندوقهایدیگر قرار گیرند و یا بیمه پردازی خود را ادامه نمی‌دهند و تنها برای مدتی درصندوق عضویت دارند.
زمان پرداخت عیدی مستمری بگیران
شیرکانی درخصوص زمان پرداخت عیدی مستمری بگیران نیز گفت:برنامه‌ریزی کرده ایم در بهمن ماه عیدی‌های مستمری‌بیگران پرداخت شود به تمامیکسانی که قبل از 31 شهریورماه سال جاری مستمری بگیر صندوق شده‌اند که حدود 95 درصدهستند، یک حداقل حقوق سطح یک معادل 550 هزار تومان به عنوان عیدی پرداخت خواهد شدو اگر از اول مهرماه مستمری بگیر صندوق شده باشند نیمی از این مبلغ پرداخت خواهدشد.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان وعشایر با اشاره به جمعیت 21میلیونی جامعه روستایی گفت: برطبق آمار حدود 6 میلیون نفر از این تعداد می توانند عضو صندوق ما باشند.
شیرکانی افزود: البته باید توجه داشت ذات بیمه این صندوقخانواری است، ما آمار حدود دو میلیونو 20 هزار خانوار را از طریق سازمان هدفمندی احصاء کردیم ومی‌دانیم که در روستا زندگی می‌کنند و فاقد بیمه هستند و هدفگذاری ما روی اینخانوار است.
وی درخصوص رشد سطوح درآمدی سال آتی نیز گفت: امسال اولینسالی است که سطوح درآمدی قبل از پایان سال تصویب شده و سقف ما در سطح 8 از یک میلیون و 400 هزارتومان به یک میلیون و 900 هزار تومان افزایش یافته و 35.5 درصد رشد را نشان می دهد. سطح یک نیز از 550 به 650 هزارتومان افزایش یافته و از اول فروردین 1400 اجرا می شود.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی درپایان این نشست به سوالاتتمامی خبرنگاران و اصحاب رسانه پاسخ داد و خبرنگاران استان‌ها نیز از طریق فضایمجازی در این نشست حضور داشتند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان زمان پرداخت عیدی مستمری روستاییان و عشایر نقل و انتقال نامه اجرایی همسان سازی یک میلیون پوشش بیمه تحت پوشش بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۰۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود/ هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام

آفتاب‌‌نیوز :

مهران محربیان، معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی درباره گلایه مردم از ساز و کار اعتبار سنجی بانک‌ها مبنی بر اینکه حتی با یک روز تاخیر در پرداخت اقساط، رتبه اعتبار سنجی آن‌ها به طور قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند در حالیکه ممکن است اقشاری مانند کارگران با تاخیر حقوق و دستمزد خود را از کارفرما دریافت کنند، اظهار داشت: مدل جدید اعتبار سنجی بانک‌ها هنوز به اجرا نرسیده و با اجرای مدل جدید نحوه امتیازدهی به افراد تغییر کرد و در مدل جدید رفتار افراد در پرداخت اقساط تنها یک بخش از اعتبارسنجی است. در حالی که در مدل فعلی تقریبا عمده امتیازدهی براساس رفتار افراد در پرداخت اقساط است و هر فردی که پرداخت به موقع نداشته باشد به رتبه پایین‌تر تنزل پیدا می‌کند. 

وی با بیان اینکه در مدل جدید تمام این موضوعات دیده شده، گفت: در مدل جدید اعتبارسنجی عوامل دیگری در رتبه دهی موثر خواهد بود و عواملی که در این مرحله اضافه می‌شود سابقه محکومیت‌های مالی است.

معاون بانک مرکزی تاکید کرد: همچنین از موضوعات جدید در مدل اعتبار سنجی صدک بندی یارانه‌ها است و از این پس افرادی که برای دریافت یارانه اعلام می‌کنند از دهک‌های پایین جامعه هستند دیگر نمی‌توانند وام بانکی با اعداد و ارقام بالا را دریافت کنند به عبارت دیگر سقف تسهیلات برای افراد با اطلاعات صدک بندی یارانه‌ها تعیین می‌شود.

محرمیان ادامه داد: در مدل جدید موضوعات مالیاتی، جرایم رانندگی، نحوه رفع تعهدات ارزی و سایر موضوعات مورد نظر در شبکه بانکی اضافه خواهد شد و در مدل جدید رتبه بندی بسیار دقیق‌تر شده است.

وی در پاسخ به این سوال که مردم برای اصلاح رتبه خود در اعتبار سنجی باید چه اقدامی انجام دهند آیا پرداخت یک قسط زودتر به اصلاح رتبه کمک خواهد کرد، اظهار داشت: در مدل جدید تمام این موضوعات دیده شده و امسال هم این مدل جدید علمیاتی خواهد شد، در مدل فعلی هم مردم اگر در سررسید اقساط تسهیلات را بپردازند می‌توانند از کاهش رتبه جلوگیری کنند، اما اینکه برای اصلاح رتبه اقساط یک ماه زودتر پرداخت شود، اثرگذار نیست و نمی‌تواند توصیه درستی باشد. 

محرمیان در پاسخ به این سوال که آیا در مدل جدید اعتبار سنجی رفتار افراد در پرداخت قبوض در نظر گرفته می‌شود، افزود: در این مرحله فعلا رفتار مردم در پرداخت قبوض و پرداخت به موقع یا با تاخیر قبوض در نظر گرفته نمی‌شود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • صدور فیش‌های حقوقی جدید بازنشستگان +جزئیات میزان افزایش
  • تدوین 4 آیین‌نامه جدید برای ارتقای فرهنگ هواداری در دستور کار وزارت ورزش
  • هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود/ هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • آیین‌نامه ممنوعیت سگ‌گردانی در پارک‌ها اجرایی شود
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • نخستین آیین‌نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش تصویب شد
  • نخستین آیین نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش پس از ۱۲ سال تصویب شد
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟